Kunskap när du vill ha den

Klädskolan har inga klassrum eller scheman. Med datorns hjälp hämtar du lektionsbreven och gör proven här. Momenten gör du i din egen takt.

Våra distanskurser är grundliga, väl utprovade och lätta att förstå. Dessutom är de godkända som grundkunskap vid sökning till högre designutbildningar som t ex Beckmans Designhögskola.

Sedan första kursen skrevs 1959 har närmare en halv miljon elever läst dem. Då var det postorder som gällde, sedan 2002 finns vi på Internet.

Kursrådgivning ingår utan extra kostnad. Och du har rätt att ångra dig inom två veckor från beställning.

Klädskolans historia Vad tycker våra tidigare elever? Vilka är vi på skolan?

© 2000 - 2017 Klädskolan AB. Allt material på denna webbplats, inklusive kursbrev är skyddade enligt upphovsrättslagen. Duplicering
utan skriftligt tillstånd för annat än personligt bruk, är ett brott mot internationell upphovsrättslag och polisanmäls omgående.
Webbplatsen är utvecklad av CAVE Stockholm AB. Illustrationer av Jane Bark och Helene Boman Bengtsson.